top of page
BRÖLLOP PÅ HOLMANÄS

I en fantastisk miljö med utsikt över hav och sädesfält ligger Holmanäs. Gifter ni er här så är vi på Matbyrån er partner till bröllopet, hur mycket bestämmer ni. Huvudsaken är att dagen blir perfekt för er, detta är jätteviktigt för oss. Utöver maten kan vi hjälpa till med att duka, skaffa personal, räkna på dryckesvolymer, dryckesförslag. Och du, innan vi går hem så tar vi sopor, släcker och larmar ;) 

Efter massa år av erfarenhet vet vi hur mycket det är att tänkta på. Vi börjar alltid med ett personligt möte så vi får veta hur ni tänker att ER dag ska se ut. Vi intervjuar er och lyssnar på era tankar och ideér. Sen presenterar vi olika färdiga förslag allt beroende hur ni vill ha det. Ni sätter själva en prislapp på er meny!

Holmanas logga almost black.png
IMG_9285.jpg
EN IDÉ...

Förrätt
Variant på skagen med kallrökt lax serveras med liten sallad på dill, mangold, ruccola samt ett smörat rågbröd.


Varmrätt
Tupp från Önneslöv i Genarp med potatispurè smaksatt med selleri, serveras med betor på olika vis samt grillad sparris och smörad cidersås.

Dessert
Crème brûlée, hemkokt tryffel på sked med havssalt, serveras med färska svenska bär.

EN ANNAN IDÉ

Förrätt
Lättrimmad torskrygg serveras med senapsemulsion och picklade rotfrukter med dill.

Varmrätt
Oxtournedos med rostad blomkål samt morötter i blandade färger från bondens skafferi, potatiskaka samt rödvinssås med balsamico.

Dessert
Chokladfondant med kanderade nötter och havssalt, färska bär i myntasirap, serveras med  hallonshot smaksatt med baccardi .

MENYFÖRSLAG
bottom of page