CATERING I HELA SKÅNE

Om ni planerar en tillställning så är vi på Matbyrån din personliga hjälp. Utöver maten kan vi stötta dig med tex porslin, personal, linne, dj-förslag och olika lokaler. Vi erbjuder catering för alla tillfällen runtomkring i hela Skåne. Funderar du på vad du vill bjuda på? Fingerfood? En buffé eller hel meny? Sittande eller mingel? Ute eller inne? Titta på bufféerna och menyerna i länkarna för idéer. Eller kontakta oss direkt så hjäper vi dig. 

 

Alla priser är ex moms.

ETT

Färskpotatis toppad med vispad creme fraiche och löjrom.    

Lammytterfilé med vinbär, ruccolacreme och pumpafrön.

Varmrökt lax med dill- och spetskålssallad.  

Handskalade räkor med ananas, koriander och chili.

Caesarsallad med parmesan och baconkrisp.

Honungsrostade betor med getost och rosmarin.

Matvetesallad med persilja och rostad paprika.

Ostfat med marmelad och färska fikon.

Smör och bröd.

295:-per person

TVÅ

Kycklingbröst med salamikrisp och fermenterad vitlöksdip.   

Fläskfilé med äpple och timjan.

Gubbröra med gräslök och dill.

Krispig sallad med blåmusslor, sockerärtor, morot, och fänkål.

Tomat, mozarella, rödlök och basilika i miniversion.

Grön potatissallad med rostad paprika.

Dragonbakade rotfrukter med yoghurtsås.

Smör och bröd.

 225:- per person

TRE

Biffsallad med söt soja och kimchidip.                

Kycklingbröst med paprika- och chilicreme.

Honungsmarinerad bogstek med parmesancreme och svartrot.

Rimmad, bakad torskrygg med skånsk senap.

Västerbottenspaj med krassedip.

Färskpastasallad med bakade tomater och spenat.

Svampsallad med salladslök och solrosfrö.

Smör och bröd.

 260:-per person

SÖTT ELLER SURT

1. Cheesecake med jordgubb- och kardemummakompott

2. Citrontartelette med rårörda svarta vinbär

3. Chokladkaka med nougatmousse

4. Ost med marmelad på torkade aprikoser

5. Blåbärsmousse med vit choklad och nötkrokant

6. Äpplepaj med vaniljcreme



Pris: 65:- per person / st

CHEF´S CHOICE

Utöver dessa fasta menyer så finns alltid alternativet Chef´s choise. Det innebär att ni berättar antingen vad ni gärna vill ha eller absolut inte vill ha. Och sen får köket fria händer att göra det bästa möjliga för just er. 

 

Detta alternativet är egentligen det bästa för alla gäster. Mycket enklare för köket att jobba med råvaror som är i säsong och det ger även den mest prisvärda produkten.

Priset kan ni som gäster vara med att styra till viss del.

 
 
EFTERRRÄTTER

Vår egen brownie med valnötter, vaniljrörda bär och lättslagen grädde
90:-

Halloncheescake med säsongens frukter och citronsås
85:-

Lakritspannacotta med mandelbiscotti och citrussallad
85:-

Knäckig äpplekaka på havregryn med hemslagen vaniljsås
80:-

Pärontarté m rostad mandel och karamellsås.
85:-

Klassisk Crème Brulé med vanilj och färska bär.
95:-

Alla priser är ex moms. 

FÖRRÄTTER

Grillat scampispett med potatis- och färskostterrine med liten sallad. Till det löjrom i dillcreme.
135:-

Jordärtskocks-soppa med grillad pilgrimsmussla och kompott på gulbeta och salladslök.
120:-

Tapastallrik med Spanska charkuterier som tex oliver och parmesanbakade gröna musslor med vitlöksbruchetta.
105:-

Klassisk carpaccio med ruccola, hyvlad parmesan och olivolja.
130:-

Serranolindad getostterrine med bakad paprika och päronchutney.
120:-

Ceasarsallad med räkor el kyckling parmesandressing och krutonger.
100:-

Dillrimmad torskloin med senapskräm och syltad rotfruktsspaggetti.
125:-

VARMRÄTTER

Vitlökmarinerad lammytterfilé med kompott på smålök och svamp. Till det persiljesvängd mandelpotatis samt rosmarin- och sellericreme.
235:-

Parmalindad oxtournados med säsongens gröna och pommes rösti samt äpplebrunoise i portvinsås.
240:-

Örtbakad Bjärekycklingbröst med terrine på mandelpotatis och färskost, liten bönsallad och tryffelsky.
195:-

Peppargrillad marulk med kompott på havskräftor, jordärtskockor och sparris som serveras med örtpotatispuré.
245:-

Knaperstekt ankbröst med spenat-cannelloni, pommes Anna och citrusglace.
210:-

Sesamhalstrad fjordlax med grillad pakchoy, vitlöksscampi och teriakisås.
175:-

Vilt efter säsong fråga köksmästaren!

040 - 651 31 95               info@matbyran.se

© 2020 Matbyrån

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle