top of page

Teamkväll

När ni kommer till oss börjar vi alltid med bubbel och tilltugg. Vi tar taktpinnen direkt och delar in er i olika lag. Sen tävlar lagen i våra aktiviteter så som spritdoftning, kluriga frågor, byggsats, mega-pussel, mini-armborst osv man kan säga hjärngympa och stadig på handen. Ni kan bara luta er tillbaka och åka med!

 

Om man vill så kan man välja till ”Kockarnas kamp”! Då får man tävla i matrelaterade grenar. Det kan t ex vara att gissa svampar, få biffen att väga rätt eller se vem som vispar en maräng snabbast av alla! Eller så åker förklädet på och ni får komponera er egen meny tillsammans med proffs. När ett lag lagar mat så hänger de andra med vår personal och kör teamövningar.

Efter tävlandet så sätter ni er till bords och blir serverade en härlig trerätters middag med tillhörande vinmeny. Under middagen kör vi en genomgång av tävlingen. Självklart med prisutdelning. Efter middagen serveras det kaffe. Vi har alltid det bästa av det bästa när ni kommer till oss, ni behöver inte välja meny eller viner om ni litar på oss!

EX PÅ UPPLÄGG

1,5 glas Cava när ni kommer

3 sorters tilltugg/snittar

2 öl el vin till aktiviteterna 

3 rätter meny från våra kockar

Vinmeny med 1,5 gl vitt och 2 glas rött
Kaffe efter maten 

(Endast exempel på meny)

Liten vårrulle på skaldjur som serveras med halstrad tonfisk i sesam, exotisk salsa och misocreme.

-

Kalvtournedos serveras med potatis- & jordärtskockspuré, ragu på svamp, schalottenlök och timjan samt fikon- & rödvinssås.

-

Minibrulé, blåbärsmousse med hemkokt tryffel och bär i myntasirap

PRISBILD

Priset styrs beroende på antal gäster, viner samt råvaror. Detta kan ni själva kan vara med och styra, vi har dock ett minimum om 10 pers på dessa arrangemang. Ni får vara färre men betalar för 10 st.

1 350 kr ex. moms/person 

 

AVBOKNINGSVILLKOR

Efter bekräftande av bokning är ej avbokning möjlig mer än minst 14 dagar innan.

bottom of page