top of page

Teambuilding

När ni stiger in genom våra dörrar börjar vi alltid med bubbel och tilltugg för att sätta tonen för en oförglömlig kväll. Sen tävlar ni i aktiviteter som vinprovning, kluriga frågor, Matbyrånspegeln och mini-armborst. Avslutar gör vi med en exklusiv trerätters middag med anpassad vinmeny till. Och inte minst - prisutdelning! Luta er tillbaka och låt oss ge er en kväll fylld av skratt och samarbeten som skapar minnen!

 

KOCKARNAS KAMP - Om ni vill så kan ni välja ”Kockarnas kamp”! Då tävlar ni också i matrelaterade grenar. Det kan t ex vara att gissa svampar, få biffen att väga rätt eller se vem som vispar en maräng snabbast av alla!

MATLAGNINGSEVENT - Eller åker förklädet på och ni komponerar er egen gourmetmeny tillsammans med våra proffs. Medan ett lag förbereder sina kulinariska mästerverk, guidar vår personal det andra lagen genom våra kluriga och roliga teambildingsaktiviteter.  

EX PÅ UPPLÄGG

1,5 glas Cava när ni kommer

3 sorters tilltugg/snittar

2 öl el vin till aktiviteterna 

3 rätter meny från våra kockar

Vinmeny med 1,5 gl vitt och 2 glas rött
Kaffe efter maten 

(Endast exempel på meny)

Liten vårrulle på skaldjur som serveras med halstrad tonfisk i sesam, exotisk salsa och misocreme.

-

Kalvtournedos serveras med potatis- & jordärtskockspuré, ragu på svamp, schalottenlök och timjan samt fikon- & rödvinssås.

-

Minibrulé, blåbärsmousse med hemkokt tryffel och bär i myntasirap

PRISBILD

Priset styrs beroende på antal gäster, viner samt råvaror. Detta kan ni själva kan vara med och styra, vi har dock ett minimum om 10 pers på dessa arrangemang. Ni får vara färre men betalar för 10 st.

1 350 kr ex. moms/person 

 

AVBOKNINGSVILLKOR

Efter bekräftande av bokning är ej avbokning möjlig mer än minst 14 dagar innan.

bottom of page