Priset varierar från 1 250:- per person och uppåt, beroende på antal gäster, viner och råvaror. Vilket ni själva kan vara med och bestämma. Vi har dock ett minumum om 10 pers på dessa arrangemang ekonomiskt. Ni får vara färre om ni vi vill...
 

TEAMBUILDING

Upplägget är att ni kommer till oss, vi börjar med tilltugg och bubbel. Ni blir indelade i lag. Sen tävlar grupperna i aktiviteter som spritdoftning, kluriga frågor, byggsats, golf,  fingermotorik, hjärngympa, mini-armborst osv.

 

Om man vill så kan man välja till ”Kockarnas kamp”! Då får man tävla i matrelaterade grenar. Det kan t ex vara att stycka kött eller vispa maräng. 

Efter tävlandet så sätter ni er till bords och blir serverade en trerätters middag med dryck. Under middagen kör vi genomgång och rättning av tävlandet. Självklart med prisutdelning. Efter kaffe och avec så sitter ni kvar och myser en stund om ni känner för det. 

 

Vi har alltid det bästa av det bästa när ni kommer till oss, ni behöver inte ens välja meny. Under hela tiden serveras tilltugg och dryck.i har alltid det bästa av det bästa när ni kommer till oss, ni behöver inte ens välja meny. Under hela tiden serveras tilltugg och dryck.

DRYCK

1 glas mousserande

2 öl el vin till aktiviteter 
1,5 gl vitt   

2 glas rött
Kaffe och avec

FÖRRÄTT

Liten vårrulle på skaldjur serveras med halstrad tonfisk i sesam, exotisk salsa och misocreme.

VARMRÄTT

Kalvtournedos serveras med 

potatis- & jordärtskockspuré,

ragu på svamp, 

schalottenlök och timjan samt fikon- & rödvinssås.

EFTERRÄTT

Minibrulé, blåbärsmousse med hemkokt tryffel och bär i myntasirap