Priset är från 1350:-/person 

och uppåt, beroende på antal gäster, viner samt råvaror. Detta kan ni själva kan vara med och bestämma. Vi har dock ett minimum om 10 pers på dessa arrangemang . Ni får vara färre men betalar för 10 st. 

AVBOKNINGSVILLKOR

Efter bekräftande av bokning är ej avbokning möjlig mer än minst 14 dagar innan.

TEAMBUILDING

UPPLÄGG: När ni kommer till oss börjar vi alltid med bubbel och tilltugg. Vi tar taktpinnen direkt och delar in er i olika lag. Sen tävlar de olika lagen i olika aktiviteter så som spritdoftning, kluriga frågor, byggsats, golf,  fingermotorik, hjärngympa, mini-armborst osv. Ni kan bara luta er tillbaka och åka med!

 

Om man vill så kan man välja till ”Kockarnas kamp”! Då får man tävla i matrelaterade grenar. Det kan t ex vara att gissa grönsaker, få biffen att väga rätt eller vem vispar en maräng snabbast! 

Efter tävlandet så sätter ni er till bords och blir serverade en härlig trerätters middag med tillhörande vinmeny. Under middagen kör vi en genomgång av tävlingen. Självklart med prisutdelning. Efter middagen serveras det kaffe.

 

Vi har alltid det bästa av det bästa när ni kommer till oss, ni behöver inte välja meny eller viner om ni litar på oss!

DRYCK

1 glas Cava

2 öl el vin till aktiviteter 
Vinmeny med 1,5 gl vitt och 2 glas rött
Kaffe efter maten 

VARMRÄTT

Kalvtournedos serveras med 

potatis- & jordärtskockspuré,

ragu på svamp, 

schalottenlök och timjan samt fikon- & rödvinssås.

FÖRRÄTT

Liten vårrulle på skaldjur serveras med halstrad tonfisk i sesam, exotisk salsa och misocreme.

EFTERRÄTT

Minibrulé, blåbärsmousse med hemkokt tryffel och bär i myntasirap